MediTerra participa al Fòrum Femení del Dia Internacional de la Dona

11/03/2024

El passat 7 de març, Nila Nielsen va participar en representació de MediTerra al Fòrum Femení del Dia Internacional de la Dona organitzat per Inogen Alliance.

El Fòrum Femení amb motiu del Dia Internacional de la Dona va celebrar el lideratge femení a Inogen Alliance. Al fòrum es va compartir com hem vist avenços sorprenents en el lideratge femení, però també com encara queda feina per fer. El primer Dia Internacional de la Dona es va celebrar el 1911. Ara més d'un segle després, el món ha observat canvis significatius en els drets, la influència i el lideratge de les dones en totes les facetes de la societat. Tot i això, les que s'identifiquen com a dones segueixen sense estar representades o remunerades equitativament.

Es va posar també en relleu que en darrer informe ESG per a Inogen Alliance, els Associats van informar que aproximadament el 44% s'identifiquen com a dones i 56% com a homes. El 87% dels òrgans de direcció de les empreses associades tenen representació tant masculina com femenina, el 25% són paritaris a la direcció i el 25% estan dirigits per dones. A la mateixa Aliança, les operacions estan dirigides per dones.