• Entenem que els problemes ambientals requereixen solucions globals amb una alta especialització, i que únicament mitjançant la integració i la combinació d'aspectes jurídics i tècnics es pot aportar a cada cas la millor de les solucions. Per això, MediTerra incorpora professionals amb formació multidisciplinar procedents de diversos sectors. Per a cadascuna de les àrees d'actuació tenim un pla de formació i millora que ens permet estar actualitzats dels darrers avenços tècnics, disposar de les millors eines de treball i estar al dia de les modificacions a la normativa sectorial.

Imatge Contaminació de sòls i aigües subterrànies

Contaminació de sòls i aigües subterrànies

Mediterra és una entitat d'inspecció acreditada per ENAC per a la realització d'inspeccions en l'àrea de sòls potencialment contaminats i aigües subterrànies associades a sòls potencialment contaminats i anàlisis quantitatives de risc.

Imatge Serveis en Medi Ambient i Prevenció de Riscos Laborals (PRL)

Serveis en Medi Ambient i Prevenció de Riscos Laborals (PRL)

MediTerra s'ha especialitzat en el desenvolupament d'auditories ambientals de compliment legal, de PRL i de compravenda, en què s'analitzen l'existència de passius ocults en relació amb transaccions de terrenys, edificis i activitats industrials.

Imatge Sostenibilitat

Sostenibilitat

L'equip multidisciplinari de MediTerra ofereix, no només el coneixement de la normativa, sinó que també aporta la seva experiència en l'aplicació pràctica de la mateixa en els diferents nivells d'administració existent a Espanya.

 • 1998

  MediTerra va ser creada pels seus socis Nila Nielsen i Jordi Boronat el 1998.

 • + 1.200

  Projectes portats a terme amb orgull, amb integritat i amb la més alta consideració per la seguretat i el medi ambient.

 • Imatge Serveis a tot Espanya

  Serveis a tot Espanya

  Col•laborem com a consultoria local a Espanya i oferim serveis locals especialitzats a clients amb independència de la seva localització geogràfica.