Sobre Mediterra

MediTerra està àmpliament reconeguda dins del sector de la consultoria ambiental pel seu alt nivell d’especialització, la qualitat de la seva feina i la seva capacitat per respondre ràpida i eficaçment a les necessitats dels seus clients.

 

Entenem que els problemes ambientals requereixen solucions globals amb una alta especialització, i que únicament mitjançant la integració i combinació d’aspectes jurídics i tècnics es pot aportar a cada cas la millor de les solucions. Per això, MediTerra incorpora professionals amb formació multidisciplinar procedents de sectors molt diversos.

Entre els clients de MediTerra hi ha empreses, entitats i organismes públics i privats tant nacionals com estrangers. En aquest sentit, MediTerra treballa habitualment en estret contacte amb industrials de sectors molt diversos, inversors, despatxos jurídics, promotors immobiliaris i APIs, arquitectes, Project Management, tassadors, entitats financeres i d’assegurances a més d’un gran nombre de consultories internacionals amb les qual colaborem com a consultoria local a Espanya, fet que permet a MediTerra crear una xarxa internacional d’empreses amb l’objectiu d’oferir serveis locals especialitzats a clients amb independència de la seva localització geogràfica.


Història

MediTerra va ser creada pels seus socis Nila Nielsen i Jordi Boronat el 1998. Des de la seva fundació, ha dirigit la seva activitat d'alta especialització en els següents segments de mercat:

- La investigació i recuperació de la contaminació de sòls i aigües subterrànies;
- Compliment legal (Compliance and Corporate Audits);
- Transaccions i auditories de compravenda (Due Diligence);
- Gestió de riscos ambientals;
- Energia, canvi climàtic i sostenibilitat.

1998
MediTerra

2004

Membre de NICOLE

2005
Barcelona --> Blanes

2010
Areditació ISO 17020 

2015
Membre d´Inogen Alliance

2020
Inici de la Pandèmia

2022
Remodelació de les oficines

2023
25è Aniversari

 

Jordi Boronat

Jordi Boronat, és Director General de MediTerra Consultors Ambientals SL. Amb 30 anys d'experiència professional multidisciplinària en matèria de medi ambient, salut i seguretat principalment als camps d'assistència legal, Auditories ambientals de compravenda (Due Diligence) i auditories de compliment ambiental, així com en projectes de recerca i remediació de sòls i aigües subterrànies tant pel sector privat com pel públic. El Sr. Boronat ha realitzat i preparat informes i protocols legislatius per a més de quatre-centes auditories corporatives de compliment de Medi Ambient, Salut i Seguretat (EHS) a Espanya i Portugal. Té experiència amb una àmplia gamma de clients comercials, industrials, químics, petroquímics, farmacèutics, de processament de metalls, mecanitzat de metalls, galvanització, foneries, tecnològics, comercials, etc.

El Sr. Boronat gestiona projectes de la UE com a expert espanyol dins de consorcis europeus, com per exemple, Avaluació de les Directives de Seguretat i Salut en el Treball de la UE o Avaluació dels impactes de la nova actualització de la Directiva de la UE sobre agents carcinògens a Espanya (2017). El Sr. Boronat és Membre Corporatiu a l'associació de la Taula Rodona d'Auditoria (Actualment inclosa a l'Institut d'Auditors Interns) i de NICOLE (Network Europeu d'Empreses en Contaminació de Sòls).

 

Nila Nielsen

Pernille (Nila) Nielsen és Enginyera Civil per la Universitat Tècnica Superior de Dinamarca (1992) i posseeix també un màster d'administració d'empreses MBA (2007). Des del 1998 la Sra. Nielsen és sòcia i directora de l'empresa MediTerra on, a banda de la direcció de projectes, també s'encarrega de la gestió general i financera i ha contribuït a posicionar MediTerra com una consultoria ambiental prestigiosa a nivell nacional i internacional. Com a consultora ambiental s'ha especialitzat en auditories de compravenda (EDD), compliment legal d'EH&S i contaminació de sòls i aigües subterrànies, i ha acumulat una àmplia experiència internacional de més de 30 anys, principalment a Espanya, Portugal, Andorra i Dinamarca.

La Sra. Nielsen dona assessorament a diferents agents del sector immobiliari com a fons d'inversió, empreses de Project Management, bufets d'advocats, promotors etc. També ha actuat com a pèrit en qüestions relacionades amb la legislació mediambiental. És la responsable del sistema de qualitat i ha implementat la norma ISO 17020 (entitat d'inspecció de sòls) a MediTerra, acreditació obtinguda per ENAC el 2010.


La nostra Missió

MediTerra s'ha compromès a fer del món un lloc millor per al present i per al futur.

La nostra Visió

Clients, treballadors, competidors i col·laboradors reconeixeran MediTerra com a líder en el sector del medi ambient i la seguretat i salut.

Els clients ens valoren per la integritat dels nostres empleats, la qualitat dels nostres serveis, les nostres solucions tècniques a mida i la nostra dedicació absoluta a la satisfacció del client.

Els empleats busquen MediTerra com la seva primera opció per al seu creixement personal / professional, la capacitat de treballar amb diverses persones altament qualificades, en una cultura que promou el treball en equip i la seguretat.

Els nostres Valors

Portem a terme totes les activitats amb orgull, amb integritat i amb la més alta consideració per la seguretat.

Tractem a tothom amb respecte, confiança i honestedat.

Busquem la millora contínua en tots els aspectes del nostre negoci.