Notícies

NICOLE 2018

Jordi Boronat i Nila Nielsen, directors de MediTerra, membre de la xarxa europea d’empreses treballant en sòls contaminats (NICOLE.org) han participat en la Conferència organitzada per NICOLE que s’ha dut a terme a Bristol, Regne Unit del 15 al 16 de novembre de 2018.
Les conferències se centren principalment en la propietat de la informació, recopilació i ús de dades en l’avaluació de riscos, visualització de dades, dades i sostenibilitat, gestió de dades i ús compartit.
S’han dut a terme demostracions pràctiques que han brindat l’oportunitat de mostrar els sistemes de visualització de pròxima generació per a la gestió de dades i la gestió de riscos.


MediTerra assisteix al Barcelona Meeting Point 2018

Nila Nielsen, com a sòcia de WIRES (Women in Real Estate Spain),  assisteix al Barcelona Meeting Point 2018 els propers dies 25 i 26 d´octubre. Barcelona Meeting Point és una de les Fires Immobiliàres i Simposi més importants a nivell internacional, on es tracten diversos temes relacionats amb el mercat inmobiliari des de construcció, a inversions i nous tipus de projectes  sostenibles en desenvolupament.


Dia Mundial del Medi Ambient

MediTerra se suma a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient. Cada any, el Dia Mundial del Medi Ambient s’organitza al voltant d’un tema i serveix per a centrar l’atenció en una qüestió particular urgent. El tema d’aquest any, Sense Contaminació Per plàstic, fa una crida a la població de tot el món en favor d’un planeta Sense contaminació per plàstics. Cada any s’aboquen en els oceans 8 milions de tones de plàstic, el que amenaça la vida marina i humana, i destrueix els ecosistemes naturals. L’objectiu és conscienciar sobre la necessitat de reduir la quantitat de plàstic que s’aboca en els nostres oceans. La celebració d’aquest dia pretén fer-nos conscients que nosaltres mateixos podem canviar hàbits en el nostre dia a dia per reduir la contaminació dels plàstics en la nostra naturalesa, en la nostra vida silvestre i sobre la nostra pròpia salut.

Font: Nacions Unides


Nova oficina a Madrid

Coincidint aquest any amb el vintè aniversari de MediTerra, ens alegra comunicar que ara estem també ubicats a Madrid. Durant els 20 anys d’història de MediTerra sempre hem treballat per tota Espanya, però creiem que amb la nostra nova ubicació a Madrid podem consolidar la relació amb els nostres clients i millorar la cobertura dels nostres serveis a Espanya.

L’adreça és Passeig de la Castellana 101, 1r 1a, 28046 Madrid (Metro: Santiago Bernabéu), telèfon 910 375 902. Si us plau contacti’ns per a més detalls.


Habilitació a Catalunya

Ens complau comunicar-vos que, en adició a la nostra acreditació per ENAC sota la ISO 17.020 com a entitat d’inspecció en sòls contaminats, MediTerra Consultors Ambientals S.L. està ara habilitada per la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya com a entitat de control en l’àmbit sectorial de prevenció de la contaminació del sòl amb el número d’inscripció en el Registre d’entitats col·laboradores de medi ambient 085-EC-SOL-R.

Segons el nou marc legislatiu català, qualsevol actuació d’investigació de sòls (inclòs anàlisis quantitativa de riscos) o projectes de descontaminació a Catalunya hauran de ser duts a terme per una entitat habilitada.

MediTerra està habilitada/acreditada per actuar en el camp de contaminació de sòls a qualsevol de les comunitats autònomes on això és un requisit.

No dubteu en contactar-nos per informació més detallada

Nila Nielsen – nielsen@mediterra.es

Jordi Boronat – boronat@mediterra.es


Mediterra és membre de: