Notícies

Dia Mundial del Medi Ambient 2020


COVID-19

Durant aquests dies d’incertesa sense precedents, tots els que estem aquí a MediTerra estem preocupats per la seguretat i el benestar de les nostres famílies, col·legues i clients.

Els nostres pensaments estan amb aquells que han estat afectats personalment pel brot de coronavirus (COVID-19), així com amb les comunitats de tot el món que s’enfronten a mesures extremes en l’intent de frenar la seva propagació.

MediTerra ha implementat les següents mesures per continuar brindant nostres serveis a tots els nostres clients:

  • Treballant de forma remota: Els nostres tècnics estan disponibles per correu electrònic i per telèfon i treballen des de casa.
  • Comunicació constant amb els clients.
  • Restringir tots els viatges dels empleats i les visites als emplaçaments.

Sabem que aquests són temps incerts, gràcies pel vostre suport i comprensió.

Salutacions,

L’equip de MediTerra.


Dia mundial de medi ambient

Avui és el dia mundial de medi ambient i el tema principal és la contaminació de l’aire. Malauradament encara falta consciència, compromís polític i acció global per millorar la contaminació de l’aire. Xina, com a líder dels vehicles elèctrics, és l’amfitrió aquest any de la celebració. Un 92% de la població mundial no respira aire net i la contaminació de l’aire es cobra 7 milions de vides cada any


We are hiring

LLOC DE TREBALL:
Busquem un candidat amb mínim 5 anys d’experiència de sòls i aigües subterrànies contaminats per al departament de sòls. La feina consisteix a gestionar projectes de sòls contaminats des de la fase d’elaboració d’ofertes, planificació de camp, treballs de camp, redacció d’informes, anàlisis quantitatives de riscos, etc. Es requereix capacitat de treballar de forma independent i amb la resta de l’equip.

FORMACIÓ:
Llicenciatura. Es valora positivament coneixements elevats de geologia i hidrogeologia.
Curs de PRL 50 h (es valora positivament màster en PRL).
Coneixements d’ISO 17020 i acreditacions autonòmiques.
Imprescindible nivell alt en anglès (parlat i escrit).
Nivell nadiu castellà / català (parlat i escrit).

ALTRES:
Lloc de treball: Blanes.
Es requereix disponibilitat per viatjar.
Bones condicions laborals.
Incorporació immediata.
Enviar CV a Nila Nielsen nielsen@mediterra.es


NICOLE 2018

Jordi Boronat i Nila Nielsen, directors de MediTerra, membre de la xarxa europea d’empreses treballant en sòls contaminats (NICOLE.org) han participat en la Conferència organitzada per NICOLE que s’ha dut a terme a Bristol, Regne Unit del 15 al 16 de novembre de 2018.
Les conferències se centren principalment en la propietat de la informació, recopilació i ús de dades en l’avaluació de riscos, visualització de dades, dades i sostenibilitat, gestió de dades i ús compartit.
S’han dut a terme demostracions pràctiques que han brindat l’oportunitat de mostrar els sistemes de visualització de pròxima generació per a la gestió de dades i la gestió de riscos.


Mediterra és membre de: