Notícies

Dia mundial de medi ambient

Avui és el dia mundial de medi ambient i el tema principal és la contaminació de l’aire. Malauradament encara falta consciència, compromís polític i acció global per millorar la contaminació de l’aire. Xina, com a líder dels vehicles elèctrics, és l’amfitrió aquest any de la celebració. Un 92% de la població mundial no respira aire net i la contaminació de l’aire es cobra 7 milions de vides cada any


We are hiring

LLOC DE TREBALL:
Busquem un candidat amb mínim 5 anys d’experiència de sòls i aigües subterrànies contaminats per al departament de sòls. La feina consisteix a gestionar projectes de sòls contaminats des de la fase d’elaboració d’ofertes, planificació de camp, treballs de camp, redacció d’informes, anàlisis quantitatives de riscos, etc. Es requereix capacitat de treballar de forma independent i amb la resta de l’equip.

FORMACIÓ:
Llicenciatura. Es valora positivament coneixements elevats de geologia i hidrogeologia.
Curs de PRL 50 h (es valora positivament màster en PRL).
Coneixements d’ISO 17020 i acreditacions autonòmiques.
Imprescindible nivell alt en anglès (parlat i escrit).
Nivell nadiu castellà / català (parlat i escrit).

ALTRES:
Lloc de treball: Blanes.
Es requereix disponibilitat per viatjar.
Bones condicions laborals.
Incorporació immediata.
Enviar CV a Nila Nielsen nielsen@mediterra.es


NICOLE 2018

Jordi Boronat i Nila Nielsen, directors de MediTerra, membre de la xarxa europea d’empreses treballant en sòls contaminats (NICOLE.org) han participat en la Conferència organitzada per NICOLE que s’ha dut a terme a Bristol, Regne Unit del 15 al 16 de novembre de 2018.
Les conferències se centren principalment en la propietat de la informació, recopilació i ús de dades en l’avaluació de riscos, visualització de dades, dades i sostenibilitat, gestió de dades i ús compartit.
S’han dut a terme demostracions pràctiques que han brindat l’oportunitat de mostrar els sistemes de visualització de pròxima generació per a la gestió de dades i la gestió de riscos.


MediTerra assisteix al Barcelona Meeting Point 2018

Nila Nielsen, com a sòcia de WIRES (Women in Real Estate Spain),  assisteix al Barcelona Meeting Point 2018 els propers dies 25 i 26 d´octubre. Barcelona Meeting Point és una de les Fires Immobiliàres i Simposi més importants a nivell internacional, on es tracten diversos temes relacionats amb el mercat inmobiliari des de construcció, a inversions i nous tipus de projectes  sostenibles en desenvolupament.


Dia Mundial del Medi Ambient

MediTerra se suma a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient. Cada any, el Dia Mundial del Medi Ambient s’organitza al voltant d’un tema i serveix per a centrar l’atenció en una qüestió particular urgent. El tema d’aquest any, Sense Contaminació Per plàstic, fa una crida a la població de tot el món en favor d’un planeta Sense contaminació per plàstics. Cada any s’aboquen en els oceans 8 milions de tones de plàstic, el que amenaça la vida marina i humana, i destrueix els ecosistemes naturals. L’objectiu és conscienciar sobre la necessitat de reduir la quantitat de plàstic que s’aboca en els nostres oceans. La celebració d’aquest dia pretén fer-nos conscients que nosaltres mateixos podem canviar hàbits en el nostre dia a dia per reduir la contaminació dels plàstics en la nostra naturalesa, en la nostra vida silvestre i sobre la nostra pròpia salut.

Font: Nacions Unides


Mediterra és membre de: