Mediterra assisteix a la primera reunió bianual 2024 d´Inogen Alliance a Atenes, Grècia

29/04/2024

Mediterra assisteix a la primera reunió 2024 d'Inogen Alliance a Atenes, Grècia

Els dies 18 i 19 d'abril, Jordi Boronat, Nila Nielsen, Laura Martos i Anna Gaya van representar MediTerra  a la reunió de socis d'Inogen Alliance a Atenes, Grècia.

Aquest esdeveniment va comptar amb la participació de 51 empreses associades de 41 països diferents. Organitzat per PASECO, soci d'Inogen Alliance a Atenes, la trobada es va centrar a compartir avenços dels grups de treball, així com presentar casos pràctics i experiències importants.

Durant la reunió, es van abordar temes de gran rellevància, entre els quals van destacar l'aprofitament de l'aigua i la sostenibilitat. Aquests temes són fonamentals en el context actual, on la gestió responsable dels recursos naturals és essencial per garantir un futur sostenible.

Es van compartir experiències i casos pràctics sobre projectes de gestió de l'aigua, i es va destacar la necessitat d'adoptar enfocaments integrats i col·laboratius per abordar aquest desafiament.

D'altra banda, la sostenibilitat va ser un tema central a l'agenda de la reunió. Es van examinar diferents aspectes de la sostenibilitat, incloent-hi les estratègies per reduir la petjada ambiental i social, i el paper de la sostenibilitat en la presa de decisions a nivell global. Els participants van reflexionar sobre com integrar principis de sostenibilitat a totes les àrees d'activitat, amb l'objectiu de promoure un desenvolupament equilibrat i respectuós amb el medi ambient.

Aquests dos dies van oferir una invaluable oportunitat per aprendre de professionals apassionats per la sostenibilitat, que estaven preparats per impulsar noves idees i iniciatives.